U-19 Gençler'de Etispor Erdek engeline takıldı 3-4

U-19 Gençler

Bandırma'da oynanan karşılaşmada perdeyi Erdek araladı, Etinin çabası yenilgiyi önleyemedi






U-19 Etispor;3 U-19 Erdekspor;4

Bandırma'da oynanan karşılaşmada perdeyi Erdek araladı, Etinin çabası yenilgiyi önleyemedi


Stat: Sanayi Bandırma

Hakemler: Onur Karabacak *** İsmail Batur*** Göktuğ Dağ ***

U-19 Etispor: Nihat *** Abdullah ** Caner *(Hüseyin**) Umut *** Özkan** Ferdi ** Berke*** Remzi** Berker*(Tolga**) Emre** Sercan***

Antrenör: Adnan Süngü **

U-19 Erdekspor: Barış ** Ali** Zafer** Recep ** Ferhat** Sercan** Erdi*** Serhat** İsmet***(Hüseyin**) Ümit**(Ömer**) Kaan **

Antrenör:
Mehmet Gündoğan ***


Goller: Dk.29-33-49 Kaan, Dk.70 İsmet (Erdekspor)  Dk. 44 Berke, Dk.59 Sercan Dk.72 Umut (Etispor)



U-19 Gençler
'de güç dengesi eşit olan iki renkdaş'ın  Bandırma daki mücadelesini  Erdekspor kazandı.


Karşılaşmaya hızlı başlayan Etispor ilk dakikalardaki ataklarını golle süsleyemeyince Erdek 29 dakikada Kaan ile golü buldu ve 1-0 öne geçti.

Kaan'ın sprinğleri bu dakikalarda seri geldi. Eti daha golün etkisinden kurtulamadan 33 dakikada yine Kaan'ın 2.golü geldi.

2 Farklı üstünlük bu dakikalarda Etispor'un oyundan düşmesine neden olsa ev sahibi ekip çabuk toparlandı ve üst üste gelen akınlarla ilk yarının son dakikasında Berke ile golü buldu ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-2 Erdek'in üstünlüğü ile kapandı.

Erdekspor karşılaşmanın ikinci yarısına yine golle başladı, Yine Kaan sahneye çıktı ve hem takımının hem de kendisinin 3.cü golünü kaydetti.

1-3 geride kalan Etispor bu golden sonrada yine toparlandı ve 59 dakikada Sercan'ın ayağından kazandığı gol ile skoru 2-3 yaptı.

Gol düellosu şeklinde karşılıklı ve futbol adına doyurucu bir oyun sergileyen tarafların mücadelesi sürerken bu kez sahneye İsmet çıktı ve Erdekspor adına 4.golü kaydederek durumu 2-4 yaptı.

Erdekspor'un skordaki önceliği karşılaşmada Erdekspor'a büyük bir avantaj kazandırdı. Erdekspor bu rahatlıkla üstünlük avantajını iyi kullanırken Etispor'da beklenen gollerle eşitliği yakalama çabası 72 dakikada Umut'un ayağından kazanılan gol ile maçın skoru belirlendi. 3-4

Bu dakikadan sonra tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve Erdekspor 3-4 lük skpor ile Eti deplasmanından 3 puan almayı başardı.













ahmet
6.11.2012 16:18:39
Bu maçın fotoğraflarını nerden bulabiliriz? Teşekkürler.(Face`den) temasa geç)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı